6728 SZEGED NAPOS ÚT 9.

+36 70 389-95-92

info@qkac-car.hu

Hétfő-Péntek: 8:00 – 17:00

Hétfő-Péntek: 8:00 – 17:00
Forduljon hozzánk bizalommal +36 70 389-95-92
6728 SZEGED NAPOS ÚT 9.

Hibrid és Elektromos autószerviz

A qkac-Car autóSZERViz A RÉGIÓ
HIBRID (plug-in hibrid) RENDSZER SZAKÉRTŐJE

Egy Hibrid vagy elektromos hajtással rendelkező autó javítása speciális szakértelmet igényel és a jelenlegi tapasztalat azt mutatja, hogy még a gyártók márkaszervizei sem igazán felkészültek a technológia megfelelő szervizelésére. Egy Hibrid hajtással rendelkező jármű normál szervize is különleges figyelmet és eszközöket igényel, hiszen az akkumulátorban lévő áram közvetlen veszélyt jelenthet a szerelőre.

A Hibrid rendszer meghibásodása esetén pedig kizárólag megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szerelőt bízz meg a javítással. A tapasztalat hiánya, a nem megfelelő szerszámkészlet komoly károsodást okozhat az egyébként költséghatékonyan javítható rendszerben.

SZERVIZÜNK rendelkezik

Hibrid rendszer
javításhoz szükséges képesítéssel

Hibrid rendszer
javításhoz szükséges speciális szerszámokkal

Hibrid akkumlátor teszteléshez szükséges berendezésekkel

Hibrid akkumlátor javításához szükséges eszközökkel

A tévhitekkel ellentétben a Hibrid vagy tisztán elektromos autókban található akkumulátor nagyrésze javítható, az akkumulátort érintő meghibásodások többségében nincs szükség a teljes akkumulátor pakk cseréjére, elegendő csak a megfelelő javítási feladatokat elvégezni.

Szervizünkben akkumulátorhiba esetén minden esetben egy teljes körű diagnosztikát végzünk, amellyel az akkumulátor kapacitása, az akkumulátor cellák egyenkénti állapota, a hiba esetleges oka feltárható.

Szerszám
Klímakompresszor

Tudtad? A Hibrid vagy elektromos hajtású autók esetén a klíma nem csak az utastér komfortjáért felel, bizony kiemelkedő szerepe van az akkumulátor pakk állapotának megóvásában, megfelelő működésének biztosításában. A klímahűtés biztosítja az akkumulátornak, hogy megfelelő hőmérséklet tartományban üzemeljen, védi az esetleges túlmelegedéstől. Létezik léghűtéses típus, külön vízkör hűtéses és van amikor a cellák közvetlen klímahűtéssel vannak ellátva.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a nem hozzáértő személy által végzett klímatöltés is komoly károkat okozhat a nagyfeszültségű elektromos rendszerben ezért fontos, hogy a hibrid vagy elektromos hajtású autók klímájának szerelését megfelelő technológiai ismeretekkel rendelkező szakemberre bízd.

Hibrid autószerviz Szolgáltatások

0 +
Szervizelt hibrid autó
0 +
Javított akkumulátor pakk
0 +
Cserélt cella
+ 0 %
Kapacitás növelés

Az általános szerviz mind a hibrid, mind a tisztán elektromos hajtású járműveket is érinti, sőt a hibrid hajtás esetén a benzin vagy diesel üzemű motorok ugyan úgy igénylik a rendszeres szervizelést, mint a hagyományos hajtású járművek.

Sőt! A hibrid hajtás esetén – konstrukciótól függően – a benzin vagy diesel motor jellemzően az akkumulátor töltését szolgálja elsősorban és a hajtásláncban kisebb szerep hárul rá, így más igénybevételt is kap a motor. Gyakran üzemelnek rövid ideig, sűrűbb a leállás – újraindítás ciklus, ami zord időjárási körülmények között nagyobb terhelést is jelenthet a motornak, ezért speciális hibrid kenőanyagok használata javasolt.

Természetesen a hagyományos javítási feladatokat a legtöbb szerviz képes lenne ellátni, de nem árt tudni, hogy a magas feszültségű rendszerrel szerelt autókat csak speciális képesítéssel és szigorú követelmények mellett lehet elvégezni, hiszen a nagyfeszültséggel rendelkező akkumlátor baleset- és életveszélyessé válhat, valamint a szakszerűtlen kezelés következtében költséges károkat is okozhatnak a nagyfeszültségű elektromos rendszerben.

Még általános javítási igények esetbén is javasolt szakértő szervizhez fordulni. 

Hibrid autók amelyeket javítottunk

Hogyan dolgozunk?

Szakképzett szerelőink gyorsan feltárják a hibákat, majd pontosan és hatékonyan megoldják a szervizelést
01
alt="Alt"
Kapcsolatfelvétel
02
alt="Alt" alt="Alt"
Időpontegyeztetés
03
alt="Alt"
Szervizelés
04
alt="Alt"
Kulcsátadás
15+
Év
tapasztalat
1800+
Javított
gépjármű
900+
Elfogyasztott
Kávé
100%
Elégedett
ügyfél

Az ügyfeleink mondták

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk

Kele Attila
Kele Attila
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom. Maximális szakértelem.
Rully Róbert
Rully Róbert
Tovább olvasom
Az utolsó pillanatban szóltam, h bajban vagyok az autóval. Zárás előtt egy órával nekiláttak a beteg autónak és kész lett. Segítőkész rendes csapat. Aajánlom őket!😀
Szemerédi Richárd
Szemerédi Richárd
Tovább olvasom
Végtelenül korrekt, és megbízható szervíz, maximálisan ajánlott!
Fázer Krisztián
Fázer Krisztián
Tovább olvasom
Gyors, precíz, megbízható szerviz!
Marcin Ługowski
Marcin Ługowski
Tovább olvasom
I would recommend. Very good contact. Fast transaction. I look forward to further cooperation. best regards Hybrid Serwis Ługowski Polecam. Bardzo dobry kontakt. Szybka transakcja. Oczekuję na dalszą współpracę. Pozdrawiam Hybrid Serwis Ługowski
Karolina Angyal
Karolina Angyal
Tovább olvasom
Nagyon segítőkész és profi emberek dolgoznak itt!
Csaba László
Csaba László
Tovább olvasom
Készséges hozzáállás, értenek az autókhoz
Jenes Róbert
Jenes Róbert
Tovább olvasom
Gyors, korrekt, pontos szolgáltatás.
Előző
Következő

Qkac-Car autószerviz Szegeden

+36 70 389 95 92

6728 SZEGED NAPOS ÚT 9.

Qkac-Car galéria